Slova-Pesni.com » D » Demi Lovato » Demi Lovato - For You 🎶 Слова и текст песни

Слова песни For You Demi Lovato

  • Название песни: For You
  • Исполнитель: Demi Lovato
  • Слушали: 311
  • Опубликовано: 19 декабрь 2019
  • Категория: D / Demi Lovato
0
0
Текст песни Demi Lovato - For You 🎶 Слова и текст песни. Demi Lovato - For You 🎶 Слова и текст песни - слова песни, видеоклип исполнителя на сайте Slova-Pesni.com

Demi Lovato - For You 🎶 Слова и текст песни

[Verse 1] Reasons why you run don't make you a good man. Yes I understand. You were on time at the wrong time. I was debating but tried, and I don't know why. You can act cold on a dime and so out of line.
[Chorus] For you. I’d do anything for you. Nail my heart to the ceiling. I'd put my fist through a wall. How come (how come) I stick around when I break down (break down, break down) I take the blows like a champion (champion, champion) But I get nothing at all.
[Verse 2] Reasons for my hope, all make me a big joke. I already know. You were just fine, I was just fine. Why did we turn a good time to a dark one? I'd give you a chance but the better man never called.
[Chorus] For you (for you) I’d do anything for you (for you, for you) Nail my heart to the ceiling (ceiling, ceiling) I'd put my fist through a wall. How come (how come) I stick around when I break down (break down, break down) I take the blows like a champion (champion, champion) But I get nothing at all. But I get nothing at all. But I get nothing at all.
[Bridge] For you, I'd do. Anything for you, I would do. Anything for you, I would do. (Put my fist through a wall). Anything for you, I would do.
[Chorus] For you (for you) I’d do anything for you (for you, for you) Nail my heart to the ceiling (ceiling, ceiling) I'd put my fist through a wall. How come (how come) I stick around when I break down (break down, break down). I take the blows like a champion (champion, champion). But I get nothing at all. But I get nothing. But I get nothing at all. I get nothing at all.
[Outro] For you, I'd do. Anything for you, I would do. Anything for you, I would do. Anything for you, I would do. Anything.

Demi Lovato - For You 🎶 Слова и текст песни - комментарии и отзывы:

Комментарии (0)
Зарубежная, русская и украинская музыка
Клипы
Все тексты песен онлайн
Популярные исполнители, новые песни.